Відеозвернення від рятувальників Кіровоградщини

Січень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Внаслідок пожеж, що сталися на території Кіровоградщини протягом останньої доби 2 людей травмувалося та одна – загинула.

Пізно увечері пожежа сталася у будинку, що в с.Мирне Бобринецького району. В результаті з опіками обличчя та передпліччя до районної лікарні потрапив 50-річний чоловік. А в с.Новоєгорівка Новоукраїнського району під час ліквідації пожежі у житловому будинку було виявлено загиблим 63-річного господаря. Причини обох пожеж наразі встановлються.
Вже 23 січня о 05:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхівки у м.Олександрії. На місце події негайно прибули рятувальники, під час розвідки вони виявили у квартирі непритомного 43-річного чоловіка. Його винесли на подвір’я та передали медикам «швидкої». З діагнозом отруєння чадним газом потерпілого госпіталізували до терапевтичного відділення центральної міської лікарні №1. Рятувальники у лічені хвилини ліквідували пожежу електрообігрівача та деяких домашніх речей. Фахівці припускають, що до пожежі могло призвести порушення правил пожежної безпеки при використанні цього приладу.

Шановні жителі області! Щоб запобігти травмуванням та трагедіям, закликаємо вас дотримуватись правил безпеки. Детальніше – у відеозверненні прес-секретаря Управління ДСНС в області Вікторії Крохмалюк.


Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool