Відеозвернення Станіслава Березкіна до кіровоградців (відео)

Травень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

Народний депутат України Станіслав Березкін звернувся до кіровоградців.

Зокрема, у зверненні говориться, що за останні 20 років питаннями цивільної оборони в області майже ніхто не займався, а думати, що всі неприємності, які відбуваються в Слов’янську чи Краматорську, обійдуть нас стороною – несерйозно. На його думку, на базі робочих колективів області повинні бути створені народні дружини, які допомагатимуть силам правопорядку.

«Я готовий фінансувати оснащення і навчання цих дружин. Населення має бути впевнене, що його не кинуть напризволяще - як у Слов'янську або Краматорську, тому звернувся до підприємців Кіровоградщини з проханням підтримати мене в цьому починанні. Так само прошу громадські організації Кіровоградщини активно включитися в процес навчання населення основам цивільної оборони, надання першої медичної допомоги і т.д. І головне моє звернення до кіровоградців: давайте зберігати громадянську витримку, не піддаватися на провокації», - зазначив народний депутат.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool