Відбувся відкритий кубок Кіровограда з таеквон-до

Березень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

У спортивному клубі «Зірка» пройшов відкритий кубок Кіровограда з таеквон-до, присвячений заслуженому тренеру України, Майстру таеквон-до Дубцову Володимиру Михайловичу.

У змаганнях взяли участь 80 спортсменів з кіровоградських спортивних клубів та клуба «Сомбре» з м. Харків. Дитячо-юнацький клуб «Надія» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради на турнірі представляли 9 спортсменів, з яких семеро вибороли призові місця у різних вікових та вагових категоріях. Перші місця завоювали: у командному спарингу - Конопацький Антон, у спарингу – Мальцев Артур, Герман Микита, Прудкун Олександр. Срібним призером у спарингу став Яцентюк Олексій і 3 місце у спарингу вибороли Долгов Андрій та Башевий Олександр. Переможці і призери змагань отримали грамоти та медалі від міської федерації таеквон-до.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool