Відбувся фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» (ФОТО)

Грудень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 2036 | Коментарі: 0

Якщо до бібліотеки чи на додаткові заняття студенти зазвичай йдуть неохоче, то дискотека – справа зовсім інакша. Користуючись цим, управління МНС запросило хлопців і дівчат до клубу «Провокатор» на акцію «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Програма була не лише цікава, але і змістовна. Студенти дізналися, що протягом року Служба порятунку спільно з управліннями сім’ї та молоді, культури та туризму, освіти і науки обласної державної адміністрації та за інформаційної підтримки обласної організації Національної спілки журналістів України проводить чотири конкурси. Цього року це були конкурси на кращий кросворд, прислів’я та приказку, бісероплетіння та виховний захід з тематики безпеки життя. Управління МНС вже 9 років проводить конкурси у рамках акції. Жителі області доволі активно брали в них участь, а нагородження переможців провели в урочистій обстановці.
Роботи усіх переможців представили на виставці перед початком програми. Найбільш цікаво було розглядати кращі вишивки з бісеру. Тут були і герби МНС, і навіть усміхнений вогнегасник.
Призи за кращі кросворди отримали Світлана Мезенцева, Ольга Діденко та Анастасія Фомкіна. Стелла Дубиніна, гурток «Журналісти» з селища Нова Прага та Ніна Вербицька створили найкращі прислів’я про Службу «101». Вишивки з бісеру, які зробили Оксана Мицикова, Світлана Бесчасна, Катерина Степанова, Ірина Татарова та Анна Довгопола, завоювали призові місця. У конкурсі на кращу розробку тематичного виховного заходу з безпеки життєдіяльності серед вчителів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів перемогли Олег Ліфер, Віта Жуфалаян, Алла Москальченко, Оксана Полтавець, Оксана Гудзенко, Таїсія Кузнєцова та Людмила Лисенко.
Колективи центру дитячої і юнацької творчості вражали глядачів своїми талантами. Народний хореографічний ансамбль «Росинка» подарував вальс, а саксофоніст Павло Говоруха – зворушливі мелодії. Співали солістки ансамблю «Антарес» Ксенія Чеканова та Наталія Синенька. Від душі заспівав і автор найкращих пісень про пожежних полковник служби цивільного захисту Андрій Фоменко. Більше трьохсот глядачів не пожалкували, що прийшли. Особливо святковою та, головне, не нудною програму зробили ведучі Марія та Кирило Мельник. У них студенти і бойовки наввипередки одягали, і каски, навіть протигази. А до всього «рятували» дівчину з другого поверху і зображали машину з пожежною сиреною.
Проведення заходу стало можливим за фінансової підтримки управлінь сім’ї та молоді, культури та туризму, освіти і науки обласної державної адміністрації, обласної організації Української пожежної страхової компанії, Добровільного пожежного товариства України в Кіровоградській області, рекламного агентства «Антураж-А»,.
У другій частині програми відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Рятувальник очима дітей», який МНС України проводить спільно з громадським дитячим рухом «Школа безпеки». Переможців Всеукраїнського конкурсу з Кіровоградської області нагородили цінними подарунками. Перше місце за кращий малюнок привезла на Кіровоградщину Карина Карталиш з Олександрії, а Олександра Золотаренка з Кіровограда нагородили Гран-прі за малюнок. Ще сім дітей отримали високі оцінки київського журі у інших номінаціях.
У конкурсах на тематику діяльності служби порятунку беруть активну участь і діти, які потребують особливого піклування. Для дітей-сиріт, які перемогли у обласному етапі конкурсу «Рятувальник очима дітей», призи підготувало рекламне агентство «Антураж-А».
Приємні моменти на цьому не завершилися. Акція продовжилася дискотекою.


 Відбувся фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» (ФОТО)

Відбувся фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» (ФОТО)

Відбувся фінал акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool