Відбулося відпрацювання у приватному секторі м. Світловодська

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині рятувальники посилюють роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті. 

Профілактичні заходи проводять працівники пожежно-рятувальної служби, аби запобігти пожежам у житловому секторі, травмуванню і загибелі людей. Особливу увагу рятувальники звертають на домівки, у яких для обігріву використовується пічне опалення.

9 жовтня профілактичне відпрацювання відбулося у приватному секторі м. Світловодська.

Рятувальники нагадали господарям, що до початку опалювального сезону необхідно полагодити димарі, грубки та печі, перевірити справність газового обладнання, якщо таке є, запросити фахівців для усунення несправностей. Зупинилися організатори рейду і на основних правилах безпеки під час опалювального сезону – порадили користуватися лише справними електрообігрівачами, не залишати прилади ввімкненими на ніч та в жодному разі не сушити на них одяг. Батькам рятувальники порадили подбати про безпеку власних дітей: не залишати їх без нагляду, навчати правилам безпеки, усунути всі небезпечні предмети з їх поля зору.

Також у ході бесіди рятувальники нагадали, що забороняється випалювати сміття та суху рослинність поблизу будівель та споруд, оскільки у вітряну погоду це може призвести до пожеж та значних збитків. На завершення розмови працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області надали громадянам застережні листівки.

у приватному секторі м. Світловодська,кировоградские новости, кропивницький новини

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool