Відбулося відкриття спортивного майданчика у селі Красносілля Олександрівського району

Липень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

Сергій Кузьменко: Новий спортмайданчик у Красносіллі – це яскравий приклад децентралізації, ініційованої Президентом

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час урочистостей з нагоди відкриття сучасного спортивного майданчика у селі Красносілля Олександрівського району. 

Проект реалізовано в рамках регіональної ініціативи "Здоров'я наших дітей". На будівництво майданчика залучено кошти районного бюджету, Красносільскої сільської ради, а також спонсорську допомогу місцевих господарств "Сокіл", "Москаленка", "Київська Русь" та "Цибулівське ХПП". Загальна вартість об’єкту - більше 950 тисяч гривень.

Сергій Кузьменко привітав з цією подією мешканців села та учнів Красносільського НВО, на території якого розташовано спортмайданчик. Він подякував керівництву району, села та місцевим підприємцям за те, що вони спільними зусиллями реалізували проект. – Ви знайшли можливість підтримали власну молодь і таким чином долучились до регіональної та державної ініціативи по створенню умов для залучення дітей до спорту", - підкреслив він.

"Політика децентралізації, яка зараз проводиться в країні, дає можливість громаді самостійно приймати рішення. Будівництво спортмайданчика – це яскравий приклад децентралізації, що ініційована Президентом України," – наголосив Сергій Кузьменко.

Як зазначив голова ОДА, за останніх кілька років таких майданчиків, що споруджено за кошти районних бюджетів, місцевого самоврядування і меценатів, в області збудовано більше двадцяти, у цьому році за державною програмою, зокрема - 12.

Паралельно з цим найближчим часом розпочнуться роботи з будівництва ще 10міні-футбольних полів з штучним покриттям.

Одразу після урочистостей новий спортмайданчик випробували у товариській грі учнівські футбольні команди з Михайлівки і Красносілля, які отримали від Сергія Кузьменка набір м’ячів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool