Відбулось засідання Правління Кіровоградської обласної журналістської організації

Квітень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

29 березня 2013 року відбулось засідання Правління Кіровоградської обласної журналістської організації.

Рішення правління
По внескам
1. Правлінню обласної Спілки журналістів посилити контроль за виконанням членами НСЖУ свого статутного обов’язку щодо вчасної сплати членських внесків.
2. Доручити керівництву обласної ОСЖ підготувати та направити всім боржникам листи-попередження із зазначенням терміну погашення заборгованостей зі сплати членських внесків. Усі, хто має заборгованості зі сплати членських внесків без поважних причин, мають бути виключеними з лав НСЖУ без спеціального на це рішення правління ОСЖ, згідно зі статутом НСЖУ.
3. Доручити голові ОСЖ Ю.Сердюченку у квітні зібрати секретарів первинних журналістських організацій з метою обговорення проблем діяльності первинних осередків і підвищення їх авторитету.
4. Внести зміни до Статуту обласної Спілки журналістів щодо відповідальності членів НСЖУ за несплату та невчасну сплату членських внесків.
 

З нагоди Дня журналіста провести ряд заходів:
1. До 1 червня провести традиційну спартакіаду для журналістів з таких видів спорту – настільного тенісу, шахів, метання дротиків, кульової стрільби та більярду.
2. У перших числах червня провести Всеукраїнський фотоконкурс «Україна: мить нашого життя». Відзначити журналістів області нагородами НСЖУ.
3. До 1 серпня провести в одному з районів нашого краю журналістський фестиваль. Усім членам правління подати до 15 квітня голові ОСЖ пропозиції по організації та сценарію проведення цього заходу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool