Відбулось відпрацювання водойм, розташованих у с. Соколівське та Катеринівка

Липень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

У рамках комплексу профілактичних заходів щодо запобігання нещасним випадкам на водних об’єктах 5 липня відбулось відпрацювання водойм, розташованих у с. Соколівське та Катеринівка на території Кіровоградського району Кіровоградської області.

У ході відпрацювання фахівці Кіровоградського міськрайвідділу У ДСНС України у Кіровоградській області та представники Кіровоградської райдержадміністрації провели відповідну роз’яснювальну роботу.

Так, під час розмови із людьми головну увагу рятувальники акцентували на важливості дотримання простих правил поведінки на воді: не купатись у незнайомих водоймах, або тих, дно яких не обстежене щодо безпеки користування людьми (наявність каміння, різних металевих предметів чи фрагментів конструкцій, рослинності тощо), не запливати на глибину та не пірнати з висоти.

Особлива увага приділялась питанню – чи слід ризикувати життям, запливаючи чи пірнаючи у водойму, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння?

А дітей рятувальники радили за жодних обставин не випускати з поля зору біля води, а у воді – супроводжувати особисто.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool