Відбулось чергове засідання громадської ради при ДПС у Кіровоградській області

Листопад 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Під час його проведення заступник голови ДПС у Кіровоградській області Олександр Підлісний розповів про результати роботи органів ДПС регіону протягом 10 місяців нинішнього року.

За його словами, за 10 місяців цього року платники податків Кіровоградщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 1 млрд. 871 млн. грн. Прогнозні завдання надходжень до зведеного бюджету виконано на 106,7%. Всього надійшло на 329,8 млн. грн. більше, ніж у відповідному періоді попереднього року. Приріст надходжень до аналогічного періоду 2011 року складають 21,4 відсотка.
Також під час засідання розглядався стан правової та позовної роботи органів ДПС Кіровоградщини протягом 2012 року. Як відзначив Олександр Підлісний, на користь органів ДПС в цей період вирішено 893 справи на суму 346,9 млн. грн., що становить 83,5% від загальної кількості. У той же час на користь платників винесено 176 рішень на суму 105,1 млн. грн., що становить 16,4% від загалу. Наведені дані свідчать про те, що правова та позовна робота органів ДПС області проводиться на високому рівні.
Ще одним питанням, яке викликало дискусію між учасниками засідання, стало обговорення пропозицій щодо вдосконалення податкової системи. Як зазначив голова громадської ради при ДПС у Кіровоградській області Ігор Волков, цей процес запроваджений за дорученням Президента України Віктора Януковича в рамках Програми лібералізації податкової політики на 2013-2014 роки. Уучасники засідання пропонували спростити документообіг та процедуру адміністрування окремих податків, а також змінити порядок подання податкової звітності тощо.
Надані пропозиції будуть надіслані до ДПС України для подальшої систематизації та включення до Програми лібералізації податкової системи.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool