Відбулися профілактичні заходи у Олександрівському районі

Травень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

Фахівці районних підрозділів Управління ДСНС в області під час профілактичних відпрацювань населених пунктів продовжують переконувати громадян, що запобігти пожежі в оселі, на подвір’ї або в господарстві можна, тільки суворо дотримуючись правил пожежної безпеки.

Так, 7 травня рятувальники Олександрівського району провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців районного центру та розповсюдили листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Громадяни з допомогою працівників пожежно-рятувальної служби пригадали правила безпечного користування відкритим вогнем, побутовими електричними та газовими приладами тощо. Дізнались, що найпоширеніша причина пожеж у житловому секторі – необережність господарів. Мешканцям селища наголосили, що під час спалювання сміття у безпосередній близькості до житлового будинку, господарчих будівель або дерев’яних парканів, вогонь може вийти з-під контролю та швидко розповсюдитись довкола. Часто до пожеж призводять порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт, необережно викинутий тліючий недопалок, а також дитячі ігри з сірниками. Особливо рятувальники наголошували на безпеці дітей, адже невдовзі розпочнуться літні канікули.

Працівники Служби порятунку також звернулись з проханням бути обережними під час відпочинку на природі, зокрема розкладання багать та купання у річках і ставках. Та нагадали про обережність, якщо раптом трапиться вибухонебезпечний предмет або боєприпас часів Другої світової війни, та алгоритм дій у такому випадку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool