Відбудеться Всеукраїнська конференція щодо перейменування Кіровограда

Червень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

11 червня 2015 року о 10.00 у приміщенні Кіровоградської міської ради (вул.Велика Перспективна, 41, к. 426) відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Перейменувальні процеси в топоніміці як ціннісний вибір українського суспільства», в якій візьмуть участь науковці з Кіровограда, Києва, Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя, Тернополя та інших міст України.

По завершенні пленарного засідання конференції о 12.30 у приміщенні міської ради (кім.215) відбудеться прес-конференція для представників засобів масової інформації за участю провідних науковців України:
- Віктора Брехуненка, доктора історичних наук, професора, завідувача відділом актової археографії Інституту української археографії та джерелознавства імені М.С.Грушевського НАН України;
- Володимира В’ятровича, кандидата історичних наук, директора Українського інституту національної пам’яті;
- Тараса Чухліба, доктора історичних наук, професора, провідного наукового співробітника Інститута історії України НАН України;
- Олега Репана, кандидата історичних наук, доцента кафедри історії України Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара;
- Олександра Ратушняка, кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри українського літератури Кіровоградського державного педуніверситету імені Володимира Винниченка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool