Від нелегальних автоперевізників страждає безпека пасажирів

Вересень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

З метою недопущення таких фактів працівники податкової служби Кіровоградської області з початку року провели 177 перевірок ринку пасажирських та вантажних перевезень.

У 152 випадках виявлено порушення податкового законодавства. Найбільш суттєвими з них є робота перевізників без відповідних дозволів та ліцензій.
Так, наприклад, під час проведення фактичних перевірок одного з підприємств було виявлено, що транспортні засоби, якими здійснювалось перевезення пасажирів за маршрутами, значно перевищували кількість, визначену у договорах (паспортах маршрутів). При цьому пасажирам систематично не видавались квитки, а готівкові кошти за отримані послуги оприбутковувались у касі підприємства не в повному обсязі.
Також податківці у складі мобільної групи, створеної спільно із працівниками територіального управління Головавтотрансінспекції та іншими контролюючими органами, брали участь у 48 рейдових перевірках перевізників.
З огляду на те, що порушення, допущені перевізниками, прямо чи опосередковано впливають на безпеку пасажирів, податкова служба була змушена вжити жорстких санкцій – так, тільки штрафи досягли суми в 985,8 тис. грн. Крім цього, виявлено 65 найманих осіб, які не були офіційно працевлаштовані.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool