Ветерани Великої Вітчизняної війни зможуть безкоштовно телефонувати за межі області і до країн СНД

Травень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

На честь 67-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 8 та 9 травня 2012 року учасники Великої Вітчизняної війни та особи, прирівняним до них, отримають безкоштовну послугу міжміського (область, Україна) та міжнародного (до країн СНД) телефонного зв’язку загальним обсягом 10 хвилин.

Як повідомила начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Ольга Гонтарь, такий подарунок ветеранам підготувало до Дня Перемоги ПАТ “Укртелеком”. Розмови надаватимуться цілодобово з квартирних телефонів за місцем реєстрації та переговорних пунктів і поштових відділень населених пунктів області, пред’явивши при особистому зверненні відповідне посвідчення та копію ідентифікаційного коду.

Ольга Гонтарь звертає також увагу ветеранів, що телефонні розмови з абонентами операторів мобільного зв’язку будуть надаватися за діючими тарифами.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool