«Весняні ритми» у Кіровограді

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді в рамках проведення обласного конкурсу хореографічного мистецтва «Весняні ритми» розпочався міський огляд – конкурс хореографічних колективів.

22 квітня демонстрували свої таланти колективи Кіровоградської музичної школи № 4 (хореографічний колектив «Флоренс» під керівництвом Валентина Кончакова) та Кіровоградської дитячої школи мистецтв (хореографічний колектив під керівництвом Римми Казакової, хореографічний колектив під керівництвом Аліни Лейко «Посмішка»). Учасники конкурсу подарували своїм палким шанувальникам чудовий настрій, а самі за високу майстерність отримали в нагороду дипломи, подарунки та щирі аплодисменти глядачів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool