Весела зміна у селищі Бірки

Липень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

У період із 18 червня по 8 липня 25 дітей пільгових категорій відпочили і оздоровились у дитячому оздоровчому таборі Жовтень, що у селищі Бірки, Олександрівського району.

Путівки для цієї категорії дітей були придбані за кошти міського бюджету відділом сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради.
Таборова зміна відкрилася урочистим концертом художніх колективів Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості а вже увечері діти знайомились один з одним біля вогнища, розповідали про себе, про свої захоплення та сподівання щодо відпочинку у таборі, запусали в нічне небо стікери зі своїми бажаннями, які прикріпили на ліхтарики-аеростати. Дитячий оздоровчий табір "Жовтень" розташований у мальовничому, екологічно чистому сосновому лісонасадженні поряд з голубими плесами правої притоки Дніпра річки Тясмин. Діти проживали у двоповерхових спальних корпусах, кімнати на 8 осіб. У корпусах є усі зручності: туалети, умивальники, душові, проточна холодна та гаряча вода.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool