«Вересневі самоцвіти» у театрі ляльок

Вересень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1763 | Коментарі: 0

Щороку Кіровоградський академічний обласний театр ляльок бере участь у Всеукраїнському святі театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».

Адже театр ляльок – це перший храм мистецтва у житті дитини, і від того, яке зернятко митці закладуть у дитячу душу, залежатиме подальше формування міцних почуттів до театру.
Тому, окрім вистав, колектив готує різноманітні розважально-пізнавальні програми та заходи.

У день відкриття свята, 29 вересня об 11.00 годині на Хуторі Надії лялькарі покажуть виставу для дітей «Хто у лісі найпрудкіший» О.Кузьмина. На стаціонарі цього дня о 12.00 годині відбудеться вистава для дітей «Вовченятко з казкової торби» В.Гольцова та розважальна програма «Вересневі іменини».

30 вересня об 11.30 у театрі розпочнеться святкова концертна програма за участю дитячих самодіяльних колективів міста, а о 12.00 – вистава «Гусеня» Н.Гернет. Окрім того, відвідувачі театру зможуть переглянути виставку книг та друкованої продукції, присвячену нашим славетним театральним діячам, яку підготують працівники обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.Бойченка.
У вівторок, 2 жовтня, о 13.00 годині на стаціонарі театру ляльок відбудеться вистава для дітей «Казковий зорепад» Н.Педько.
5 жовтня о 18.00 годині на своїй базі лялькарі представлять виставу для дорослого глядача «Ніч перед Різдвом» за М.Гоголем, а наступного дня, 6 жовтня, відбудеться урочисте закриття свята, у програмі якого: вікторина «Знавці театру» з нагородженням переможців, дитяча дискотека з веселими клоунами і вистава «Про Хому та щуку» Є.Гімельфарба, постановка якої здійснена за п’єсою Марка Кропивницького «По щучому велінню».

Довідки за телефонами: (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool