Велоперегони «Роверок» відбулись у Кіровограді

Вересень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1784 | Коментарі: 0

20 вересня в парку культури та відпочинку імені 50-річчя Жовтня проведено VІІІ пройшов вже традиційний традиційний турнір з велоперегонів серед дітей від 2 до 10 років «РоверОк».

Під час урочистого відкриття заходу учасників змагань привітали президент клубу велолюбителів «Там-Де-Ми» Сергій Ларшин і начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександр Куценко.

У змаганнях, організованих громадською організацією «Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми», спільно з відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області й відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, взяли участь 125 юних велосипедистів, а їх мами стали учасниками велоперегонів «Супер мама».

Переможці й призери змагань нагороджені кубками, медалями та дипломами від обласного відділення НОК України, а також отримали призи та солодощі від спонсорів змагань.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool