«Велодень - 2012» в Кіровограді

Травень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1230 | Коментарі: 0

26 травня громадською організацією «Кіровоградський велоклуб «Там-Де-Ми» спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та центром здоров’я «Драйв» проведено Всеукраїнську акцію «Велодень – 2012», в якій взяли участь 220 мешканців міста віком від 4-х до 70-ти років.

Під час урочистого відкриття заходу біля центру здоров’я «Драйв» учасників акції привітали голова громадської організації «Кіровоградський велоклуб «Там-Де-Ми» С.Ларшин, заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради С.Іванов.
В рамках акції «Велодень – 2012» усі бажаючі мали змогу переглянути музичну програму, взяти участь у параді велосипедистів вулицями міста, позмагатися в спортивних конкурсах у гаю Десантників.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool