Великосеверинівська ОТГ отримає майже 1000 га земель сільгосппризначення у власність

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Сьогодні в Головному управлінні Держгеокадастру в області відбулося урочисте вручення наказу про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Сергію Левченку, голові Великосеверинської сільської об’єднаної територіальної громади. 

Загальна площа земель, що мають бути передані ОТГ, становить 993,08 га.

Наразі у віддання 13 ОТГ Кіровоградської області, відповідно до підписаних меморандумів, у комунальну власність буде передано 23 тисяч гектарів земель сільськогосподарського призначення державної власності за межами населених пунктів.

Серед перших земельні ділянки загальною площею 70,57 га у комунальну власність отримала Помічнянська міська ОТГ Добровеличківського району. Планується, що перша передача земель державної власності за межами населеного пункту відбудеться у березні 2018 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool