Вдруге з Кіровоградщини примусово видворили 66-річного громадянина Російської Федерації

Квітень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 1649 | Коментарі: 0

З Кіровоградщини працівники сектору нелегальної міграції Управління Державної міграційної служби в області спільно зі співробітниками управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області примусово видворили 66-річного громадянина Російської Федерації.

На рахунку неврегульованого мігранта два рішення суду про примусове видворення та арешт за незаконний перетин державного кордону.

Іноземець нелегально мешкав у Добровеличківському районі, місцевим судом у 2018 році винесено рішення про його примусове видворення із забороною в'їзду на 5 років. Міграційники виконали дане рішення суду.

 Повертатися в Україну росіянину заборонено до 2023 року, втім у листопаді 2020 року він пішки здійснив незаконний перетин державного кордону і був затриманий військовослужбовцями Державної прикордонної служби. За рішенням суду чоловіку за вчинення кримінального правопорушення було призначено покарання у вигляді арешту на три місяці.

Термін відбування покарання добіг кінця і міграційники області подбали про позов до суду щодо примусового видворення іноземця з території України вдруге. Ленінський районний суд у м. Кропивницький задовольнив клопотання.

Міграційники разом з правоохоронцями доставили чоловіка на Харківщину до пункту пропуску через кордон "Гоптівка" для подальшої реалізації примусового видворення.

 видворили 66-річного громадянина Російської Федерації

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool