Вчителі Кіровоградщини - серед переможців Всеукраїнського конкурсу

Грудень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Підбито підсумки VII Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності для вчителів-україністів «Соняшник-учитель»-2016, у якому взяли участь 3470 учителів з усіх областей України. Конкурс проводився Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Творчим об’єднанням «Соняшник» 4 жовтня 2016 року.

Серед переможців є вчителі, які представляли Кіровоградську область у конкурсі: Юлія Шульга – учитель української мови та літератури Злинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Маловисківської районної ради (перше місце), Юлія Гончаренко – учитель початкових класів навчально-виховного об`єднання "школа-ліцей № 19" Кропивницької міської ради (третє місце) та Тетяна Каменецька – учитель початкових класів навчально-виховного об`єднання «школа-ліцей» №19 Кропивницької міської ради (третє місце).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool