Вболівальника вдарило електричним струмом силою 27000 V

Травень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, на нерухомий вагон товарного потягу в Знам’янці вибрався чоловік та миттєво отримав враження електричним струмом силою 27000 V. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

На місці події рятувальники на драбинах дісталися до потерпілого та із застосуванням діелектричних засобів захисту зняли його з вагону. Потім постраждалого у тяжкому стані з опіками тіла госпіталізували до хірургії відділкової лікарні.
32-річний чоловік разом з іншими футбольними вболівальниками їхав автобусом з Одеси на матч до Олександрії. Під час зупинки автобуса у районі вагонного депо станції «Знам’янка», 3-й Фастівський шлях, чоловік вирішив вилізти на вагон електропотяга, щоб сфотографуватися.
Далі події розвивалися вже за участі рятувальників та медиків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool