Вбивця не уник заслуженого вироку

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Нарешті, більш ніж через три роки після скоєного злочину, до пропозиції прокурора щодо суворішого покарання уродженцю м. Олександрії за вбивство свого однолітка в апеляційних інстанціях поставилися з розумінням. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Вироком колегії суддів судової палати з кримінальних справ апеляційного суду Кіровоградської області скасовано вирок Олександрійського міськрайонного суду від 12 липня 2011 року стосовно двадцятичотирирічного олександрійця, засудженого за ст.116 (умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання) Кримінального кодексу України до 4 років позбавлення волі. (До речі, ще раніше, мав місце вирок за ст.118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або в разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) КК України). 

За інформацією заступника прокурора області Миколи Сидоренка, завдяки чіткій і послідовній позиції прокуратури області, 24 січня 2012 року, судом постановлено остаточний і більш суворий вирок. Пропозицію державного обвинувача щодо міри покарання за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України в апеляційній інстанції підтримали. Злочинець отримав 7 років позбавлення волі. Прокуратура області вважає вирок апеляційного суду законним та обґрунтованим.

Коротка фабула справи зводиться до наступного. Мешканець шахтарського міста познайомився на автобусній зупинці з двома ровесниками, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, й запросив їх до своєї квартири. Там вони продовжили вживати спиртне. В ході побутового конфлікту, який виник між ними, одного з запрошених господар убив сокирою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool