Вбивство у Кіровоградській області

Травень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

36-річна мешканка міста Знам’янки ножем завдала чоловікові удару в область серця, який виявився для потерпілого смертельним. За скоєне жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

20 травня до Знам’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від бригади швидкої допомоги про те, що у будинку виявлено тіло 35-річного місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.
На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група для з’ясування обставин смерті чоловіка.
Правоохоронці встановили, що напередодні трагедії потерпілий посварився з дружиною на ґрунті ревнощів. Чоловік кілька разів ударив жінку, після цього вона пішла до товариша, аби уникнути подальшого з’ясування стосунків.
Наступного дня знам᾿янчанка повернулася додому і між подружжям знову виник конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік почав погрожувати жінці ножем. Вона вихопила його і нанесла удар кривднику в область грудей.
Отримавши проникаюче ножове поранення з пошкодженням внутрішнього органу, потерпілий помер на місці до приїзду швидкої допомоги.
- Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий.
Ніж працівники міліції вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в області.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool