Вбивство на Кіровоградщині сталося на Різдво

Січень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Працівники Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали раніше судимого 31-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у вбивстві місцевого жителя. Так закінчилися гостини у родинному колі на Різдво.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у одному із сіл на подвір’ї виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
На тілі загиблого – 54-річного місцевого жителя, правоохоронці виявили ножове поранення в області грудей. Попередньо встановлено, що потерпілий разом зі співмешканкою вживали спиртні напої за святковим столом. Згодом у гості до жінки завітав і її родич.
Між чоловіками виникла сварка. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, співмешканець почав виганяти гостя з будинку. У результаті штовханини молодший із них завдав старшому удар ножем у груди. Після цього потерпілий зміг дійти до сусіднього подвір’я, аби покликати на допомогу. Але від значної втрати крові помер на місці.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваного затримано. Триває розслідування.

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool