Вбивство на Кіровоградщині

Вересень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 1

Днями поблизу одного із населених пунктів Ульяновського району сталося вбивство. Підозрюваного – 40-річного жителя районного центру – працівники міліції затримали. Потерпілим виявився житель Чернігівської області, який на шляху до столиці зупинився біля придорожнього кафе. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Після отримання повідомлення про скоєння злочину на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Тіло 31-річного жителя іншої області правоохоронці виявили за вказаною адресою.
Попередньо працівники міліції встановили, що чоловік потрапив під «гарячу руку» місцевому жителю, у якого виник конфлікт із його напарником. Підозрюваний начебто приревнував до заїжджого свою дружину.
Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, місцевий житель взяв зі свого авто дерев’яний держак від лопати і став бити ним по автомобілю, на якому приїхали чоловіки. В цей час одних із них якраз ремонтував колесо. Вийшовши назустріч дебоширу, він запитав, що відбувається. Та у відповідь отримав лише удар по голові, який і виявися для нього фатальним.
Результати СМЕ засвідчили, що смерть потерпілого настала внаслідок тяжких травм голови.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool