Вбивство на Кіровоградщині

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Тіло небіжчика у власному будинку виявив його товариш. Господар іноді пускав хлопця переночувати, оскільки той не мав можливості винаймати собі кімнату.

Повернувшись увечері до оселі, він побачив бездиханне тіло й викликав на місце пригоди лікарів та працівників міліції. Численні синці на тілі свідчили про те, що причиною смерті могли стати травми, які чоловік отримав при незрозумілих обставинах.
На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці взялися шукати особу, яка причетна до побиття потерпілого.
Вже за дві години напруженої роботи оперативники встановили особу підозрюваного. Ним виявився непрацюючий 27-річний місцевий житель.
У своїх поясненнях зловмисник вказав, що два дні тому й справді побився з власником будинку, адже начебто вступився за свою співмешканку, яка раніше проживала з потерпілим…
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» - розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool