Вбивство на Кіровоградщині

Грудень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Конфлікт між жителями районного центру через дружину одного з них призвів до трагічних наслідків. Ревнивець палицею побив суперника. Потерпілий від отриманих ушкоджень помер на місці. Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення.

Пізно ввечері до Олександрійського міського відділу надійшло повідомлення, що в одному із помешкань сварка між чоловіками закінчилася вбивством.
- Правоохоронці прибули за вказаною адресою, де виявили у будинку труп 49-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 43-річний житель районного центру побив чоловіка палицею, приревнувавши його до своєї дружини. Від отриманих травм потерпілий помер, – розповів начальник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак.
Підозрюваного затримали у порядку статті 208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно затриманого.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool