Вбивство на Кіровоградщині

Червень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

23-річний житель Добровеличківського району підозрюється у вбивстві родича. Раніше зловмисник відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, але був умовно-достроково звільнений.

Події розгорталися у будинку 41-річного жителя одного з населених пунктів. Чоловік разом зі співмешканкою та її сином розпивали алкоголь. Молодик, провівши за ґратами близько шести років, нещодавно повернувся з місць позбавлення волі і приїхав до родичів у село.
Спільне спілкування переросло у сварку, під час якої гість ударив господаря помешкання рукою в обличчя, в потім почав бити його ще палицею. Після цього учасники конфлікту лягли відпочивати. Через кілька годин з’ясувалося, що потерпілий не подає ознак життя.
Звістка про смерть чоловіка дійшла до голови сільської ради, яка й зателефонувала до райвідділу міліції.
Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіло місцевого жителя з численними тілесними ушкодженнями.
– Підозрюваний з будинку втік, але працівники міліції затримали його на території села, – розповів перший заступник начальника Добровеличківського РВ УМВС в області Олег Соколець. – Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та заарештовано.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до 15 років. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool