Вбивство на Кіровоградщині

Лютий 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Повідомлення про раптову смерть 43-річного жителя міста Світловодськ, що на Кіровоградщині, надійшло до міліції від лікарів швидкої медичної допомоги.

Прибувши за викликом, вони виявили чоловіка на підлозі, на жаль, вже без ознак життя.
На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. При більш детальному огляді експертом було виявлено на тілі небіжчика проникаючі поранення.
Не зважаючи на те, що поряд з потерпілим в момент пригоди перебувало троє його гостей, ніхто з них не давав жодних свідчень.
Однак оперативники таки з’ясували обставини подій, які закінчилися для потерпілого трагічно.
Напередодні трагедії, власник будинку запросив до оселі в гості своїх друзів. Вже наприкінці застілля один з них розсердився на чоловіка і без жодних слів вхопив зі столу ножа та двічі вдарив ним опонента. Поки присутні вирішували, що робити далі, 32-річний підозрюваний встиг сховати речовий доказ у комірчині, після чого ще й підмовив інших не вдаватися в деталі того, що відбувалося, коли ставитимуть питання правоохоронці.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статі 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», - розповідає начальник Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок. - За ці дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool