Вбивство на Кіровоградщині

Липень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1171 | Коментарі: 0

Вранці до чергової частини Гайворонського райвідділу міліції звернувся голова однієї з сільських рад. Чоловік повідомив, що до нього прийшов місцевий житель, який розповів, що на території його домоволодіння у ямі для зберігання кормів вын виявив тіло односельчанина без ознак життя.

Працівники міліції відразу виїхали на місце події. В ході проведення слідчих дій правоохоронці з’ясували, що напередодні потерпілий прийшов у гості до господаря обійстя, з яким, до речі, вони товаришували близько двох десятків років. Чоловік приніс гроші аби розрахуватися за роботу, а також взяв з собою пляшку горілки. Через деякий час між нетверезими чоловіками стався конфлікт, який закінчився бійкою, в результаті якої 66 – річний пенсіонер втратив свідомість та вже не приходив до тями.
Маючи намір уникнути відповідальності, 61 – річний підозрюваний сховав тіло у дворі, а згодом ще й повідомив про «нещасний випадок».
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» – розповідає начальник Гайворонського РВ УМВС в області Сергій Сірак. Наразі підозрюваного затримано. Проводиться слідство.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool