Вбивство на Кіровоградщині

Квітень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1433 | Коментарі: 0

50-річний житель Добровеличківського району завдав 37-річному родичу смертельних травм. Зловмисника заарештовано, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Наприкінці минулого тижня правоохоронці отримали повідомлення від місцевого жителя про виявлення тіла чоловіка неподалік залізничної колії.
Як повідомив начальник Добровеличківського райвідділу Ігор Тельний, упродовж кількох годин працівники міліції з’ясували обставини вчинення злочину та затримали підозрюваного.
Було встановлено, що напередодні пізно ввечері між двома родичами, які мешкали в одному домоволодінні, сталася сварка. Старший чоловік ударив молодшого кілька разів молотком та металевим ломом. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Зловмисник відтягнув тіло в бік залізничної колії і залишив там.
Під час огляду подвір’я правоохоронці виявили та вилучили знаряддя вчинення злочину.
Підозрюваного затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років ув’язнення.
Стосовно зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool