Вбивство чоловіка, що сталося на одній із вулиць Кіровограда, розкрито

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Працівники Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області встановили особу підозрюваного у нанесенні смертельного ножового поранення місцевому жителю. Ним виявися 19-річний кіровоградець. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

На початку жовтня цього року до відділу міліції надійшло повідомлення про виявлення на одній із вулиць міста пораненого чоловіка. 29-річного потерпілого було госпіталізовано до обласної лікарні, де від отриманих тілесних ушкоджень він помер в операційному відділенні.
Підозрюваного у скоєнні злочину працівники міліції затримали у порядку статті 115 КПК України, наразі особа перебуває в ІТТ. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool