Вартість проїзду у громадському транспорті Кіровограда знизиться

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради врахував розрахунки підприємств-перевізників обласного центру, фактор зниження цін на ринку нафтопродуктів і своїм рішенням сьогодні, 7 квітня, погодив зниження вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування Кіровограда.

Таким чином, з моменту публікації прийнятого рішення у віснику Кіровоградської міської ради “Вечірня газета”, а це відбудеться у п’ятницю 10 квітня, тарифи на проїзд у маршрутних таксі, які обслуговуються ПП «УкрАвтоІнвест», ПП “Олікс”, КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ФОП Кобченко В.В., складатимуть 3,50 гривні. Вартість проїзду на маршрут № 27, на якому працює транспорт ПП “Олікс” становитиме 3,00 гривні.
Будуть знижені і тарифи на міських автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі руху. Так водії ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс» на маршруті № 46 братимуть за проїзд 2,50 гривні, а на маршруті № 130 – 3,00 гривні. Три гривні платитимуть і пасажири автобусів №126а (ФОП Шаповалова А.О.).
Вартість проїзду для пасажирів селища Нового теж зменшиться. Тариф на маршруті № 274 погоджений у розиірі 4,00 гривні.
Виконком доручив управлінню розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради внести зміни до договорів на регулярні перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в, укладених з перевізниками, в частині визначення тарифу на перевезення.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool