Вантажівку, викрадену на Кіровоградщині, виявили в столиці

Січень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

На фуру з одеськими номерами, столичні інспектори ДАІ звернули увагу на вулиці Мурманській.

Судячи з усього, на слизькій дорозі машина забуксувала і зупинилась. Тому правоохоронці вирішили допомогти водієві. Однак за кермом не було нікого, а на пасажирському місці знаходився громадянин. Він повідомив, що проживає на Кіровоградщині, а до Києва його підвіз знайомий та попросив приглянути за авто, а сам пішов.

Невпевнені пояснення пасажира викликали підозру, тому співробітники ДАІ перевірили вантажівку. Інтуїція правоохоронців не підвела - з’ясувалося, що це авто з причепом напередодні була викрадено у Гайворонському районі, Кіровоградської області з двору, де проживає водій. До речі, машина була завантажена дошками і цей вантаж вагою 27 тонн призначався для закордонного покупця. Слідчо-оперативна група, що прибула з Кіровоградщини забрала авто, пасажира та водія, який з’явився згодом, для подальшого з’ясування всіх обставин цієї пригоди.

Зрозуміло, що поїздку за кордон доведеться відкласти на невизначений час. Але головне, що і машина і вантаж повернені власникові.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool