Вагонне депо Котовськ збільшує обсяги виробництва за рахунок освоєння деповського ремонту вантажних вагонів

Травень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Нещодавно в експлуатаційному вагонному депо Котовськ відбулася урочиста подія – з деповського ремонту випущено перший вантажний вагон-зерновоз.

Нагадаємо, що депо є експлуатаційним і не виконувало даний вид ремонту раніше. У квітні поточного року експлуатаційне вагонне депо Котовськ Одеської залізниці отримало дозвіл «Ради залізничного транспорту країн учасниць співдружності» на виконання деповського ремонту вантажних вагонів з правом курсування їх по всій залізничній мережі країн співдружності, адже саме Рада залізничного транспорту країн учасниць співдружності уповноважена надавати дозвіл на виконання планових видів ремонт, як окремих частин вагону так і вагону в цілому.
Якість відремонтованого в вагонному депо Котовськ вантажного вагону власноруч перевірив головний ревізор з безпеки руху поїздів та автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян, який за результатами перевірки високо оцінив роботу деповчан.
Минулого року на дільницях структурного підрозділу капітальним та середнім видами ремонту відремонтовано вісім одиниць колійної техніки на суму більше одного мільйона гривень, що свідчіть про високий рівень якості ремонту рухомого складу працівниками вагонного депо Котовськ Одеської залізниці.
Слід зазначити, що роботи з підготовки депо до даних робіт були розпочаті у 2012 році, тоді було прийнято рішення про створення колісно-роликового цеху в вагонному депо Котовськ. Протягом першого півріччя 2013 року комісією залізниці у складі фахівців служби вагонного господарства та працівників апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту було проведено атестацію колісно-роликового цеху експлуатаційного вагонного депо Котовськ на право проведення повного обстеження, ремонту колісних пар і повної ревізії роликових букс з постановкою привласненого клейма. За результатами атестації Головним управлінням вагонного господарства Укрзалізниці експлуатаційному вагонному депо Котовськ видано посвідчення на право експлуатації колісно-роликового цеху.
Для подальшого розвитку ремонтної бази вагонного депо Котовськ у серпні 2013 року розпочато роботи з організації ремонту спеціального рухомого складу служби колії на базі моторвагонного депо Христинівка та експлуатаційного вагонного депо Котовськ. Після комплексу підготовчих робіт та вдосконалення ремонтної бази депо фахівці Дніпропетровського центру сертифікації залізничного транспорту підтвердили можливість організації якісного ремонту самохідного спеціального рухомого складу, а вже в жовтні 2013 року комісія начальника Одеської залізниці високо оцінила плідну співпрацю колективів вагонного експлуатаційного депо Котовськ, моторвагонного депо Христинівка, колійного ремонтно-механічного заводу Черкаси, фахівців служб вагонного господарства, колії та матеріально-технічного постачання під час прийому в експлуатацію капітально відремонтованої дрезини приписки Котовської дистанції колії.
Наступним етапом розвитку вагонного депо стало впровадження в експлуатацію восени 2013 року візкового відділення та отримання свідоцтв на роботу всіх дільниць вагонного депо, які повинні забезпечувати необхідну якість при виконанні деповського ремонту вантажних вагонів. Поєднання роботи всіх дільниць дало змогу розпочати ремонт вантажних вагонів в обсязі деповського ремонту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool