В закладах освіти Кіровограда активно розпочалися ремонтні роботи

Червень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Міські школи мають бути у повній готовності до початку нового навчального року. Особлива увага цьогоріч приділяється ремонтам спортивних залів – їх оновлення, модернізація, створення повноцінних умов для занять фізичною культурою і спортом займають важливе місце у передвиборчій програмі міського голови Андрія Райковича.

Очільник міста особисто побував у загальноосвітній школі №6 – одному із трьох міських закладів освіти, де почали ремонтувати спортивні зали, щоб перевірити хід і якість ремонтних робіт. Паралельно ремонтні бригади працюють у спортзалах НВО №8 та школи “Мрія”. Проектні роботи виконані також на приміщення для занять спортом в гімназії Тараса Шевченка та ЗОШ №4, а питання про виділення фінасування ремонтів у цих двох школах має вирішити найближча сесія міської ради. Вартість ремонту кожного залу складає від 800 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

В оновленій залі, за словами директора закладу освіти Надії Кравченко, буде і своя родзинка. Тут матимуть змогу займатися діти, як захоплюються скелелазінням – таких стінок для цього популярного в Кіровограді виду спорту небагато в обласному центрі. Крім того тут можна буде проводити повноцінні тренування і змагання з усіх ігрових видів спорту – баскетбол, волейбол, гандбол, міні – футбол. А для дітей будуть створені належні умови – зручні роздягальні.

- Темпи ремонтних робіт в загальноосвітній школі №6 достатньо високі, - відзначив Андрій Райкович. – Підрядники обіцяють через місяць здати обєкт. Це нас влащтовує. Є технічні питання, які оперативно будемо вирішувати. Колектив закладу має також бажання облаштувати на території школи спортивний дитячий майданчик. Це питання потрібно вивчати і узгоджувати з обласним інститутом .післядипломної педагогічної освіти, який має у внутрішньому дворі свої приміщення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool