В УМВС вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ФОТО)

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

15 лютого в УМВС України в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-ої річниці з дня виведення Радянських військ з Афганістану. 

В урочистостях взяли участь начальник Управління Костянтин Пожидаєв, голова обласної спілки ветеранів Афганістану Віталій Токарєв, керівники галузевих служб УМВС, ветерани та працівники органів внутрішніх справ, які брали участь у бойових діях і миротворчих місіях на територіях інших держав.

Костянтин Миколайович звернувся до присутніх зі словами вдячності за проявлену мужність та витримку, за чесно і сумлінно виконаний військовий обов’язок, а також побажав усім міцного здоров’я і мирного неба.
Окремим ветеранам та працівникам ОВС начальник УМВС вручив грамоти.
Також присутні вшанували пам’ять загиблих учасників бойових дій хвилиною мовчання. До пам’ятного знаку було покладено квіти.
Продовженням урочистих заходів став концерт за участю працівників та ветеранів органів внутрішніх справ області, учасників бойових дій на території інших держав та курсантів ХНУВС.

В УМВС вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ФОТО)

В УМВС вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool