В УМВС в області відбулися збори до 25 ї річниці аварії на ЧАЕС (ФОТО)

Квітень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 2027 | Коментарі: 0

Сьогодні виповнюється двадцять п’ять років з дня найстрашнішої трагедії людства – аварії на Чорнобильській атомній електростанції. У перші дні у ліквідації наслідків аварії взяли участь 220 працівників міліції Кіровоградщини – 1-й зведений загін. Усього до ліквідації було залучено 455 працівників міліції області, з них від наслідків аварії померли - 73. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили в ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До дня скорботи та пам’яті Чорнобильськоїкатастрофив актовій залі УМВС в області відбулися збори за участю ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, начальника Управління генерал-майора міліції Віктора Пащенка, заступника голови  облдержадміністрації Віктора Серпокрилова, заступника міського голови Ігора Василенка, голови профспілкової організації атестованих працівників ОВС УМВС в області Валерія Шевчука, голови Ради асоціації «Чорнобиль» УМВС в області Миколи Пшиченка та особового складу.

На адресу учасників зборів надійшла телеграмавід Міністра внутрішніх справ України  Анатолія Могильова. До ліквідаторів та працівників міліції звернувся начальник УМВС Віктор Пащенко, а тих, хто віддав життя, долаючи наслідки техногенної катастрофи, вшанували хвилиною мовчання.

Учасники ліквідації аварії були нагороджені Почесними грамотами МВС України, Пам’ятними відзнаками Української Асоціації «Чорнобиль» органів внутрішніх справ та військ МВС «25 років Чорнобильської катастрофи»,цінними подарунками та грошовими нагородами від начальника УМВС. А також ліквідатори-правоохоронці були відзначені грамотами облдержадміністрації, виконкому Кіровоградської міської ради та цінними подарунками від профспілки атестованих працівників УМВС в області.

По закінченню зборів, начальник УМВС генерал-майор міліції Віктор Пащенко відвідав ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, які нині знаходяться на лікуванні в лікарні УМВС.

В УМВС в області відбулися збори до 25 ї річниці аварії на ЧАЕС (ФОТО)

В УМВС в області відбулися збори до 25 ї річниці аварії на ЧАЕС (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool