В УМВС в області відбулась зустріч з випускниками відомчих закладів

Липень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Цього року лави правоохоронних органів Кіровоградщини поповнить близько 100 випускників відомчих навчальних закладів. Сьогодні відбулась зустріч керівництва УМВС в області з молодими міліціонерами. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До випускників звернувся з настановами перший заступник начальника УМВС полковник міліції Руслан Бугринець. Начальник управління кадрового забезпечення УМВС в області полковник міліції Олександр Шепелєв та його заступник полковник міліції Олександр Колтко ознайомили молодих правоохоронців зі станом дисципліни і законності серед особового складу ОВС та відповідними наказами МВС України, а також з антикорупційним законодавством.
Молоді фахівці пройшли тестування з вогневої та загально-профільної підготовки. Окрім того, кожен випускник цього дня був представлений своєму наставнику – правоохоронцю з досвідом, які будуть допомагати їм протягом перших місяців роботи. Також пройшли зустрічі з керівниками галузевих служб за напрямками діяльності.
Наприкінці заходу випускники відвідали музей історії міліції Кіровоградщини та поспілкувались з ветеранами органів внутрішніх справ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool