В УМВС в області нові призначення (ФОТО)

Березень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1536 | Коментарі: 0

28 березня начальник УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Костянтин Пожидаєв на нараді озвучив керівникам галузевих служб відомства нові призначення. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Наказом МВС України від 27.03.2012 № 268 о/с виконуючим обов’язки першого заступника начальника УМВС України в Кіровоградській області призначено полковника міліції Бугринця Руслана Андрійовича, який раніше очолював Кіровоградський міський відділ міліції.

Наказом УМВС України в Кіровоградській області від 27.03.2012 № 108 по особовому складу майора міліції Тимченка Віталія Олександровича призначено тимчасово виконуючим обов’язки начальника Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool