В УМВС області жінок привітали з 8 Березня (ФОТО)

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1426 | Коментарі: 0

Напередодні 8 Березня в УМВС України в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного Дня прав жінок і миру.

У святковій залі Управління зібралися представниці прекрасної статті, які поряд із чоловіками несуть службу в органах внутрішніх справ. Зі словами привітань до присутніх звернувся начальник УМВС в області Костянтин Пожидаєв та побажав добра, удачі і благополуччя, а також побільше приємних сюрпризів, уваги та турботи від близьких, рідних і колег.

З нагоди свята Костянтин Миколайович вручив співробітницям ОВС відзнаки МВС України, почесні грамоти та подяки УМВС в області.
Зі свого боку привітав жінок і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук.
Продовженням урочистостей став святковий концерт. Першими своїми віршами, піснями і танцювальними номерами присутніх порадували вихованці відомчого дитячого садочку. Потім для гостей співали працівники ОВС, лауреати та призери міжнародних конкурсів.

В УМВС області жінок привітали з 8 Березня (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool