В УМВС області обговорили питання діяльності Громадської ради (ФОТО)

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

20 березня в Управлінні МВС України в Кіровоградській області відбулося перше у 2012 році засідання Громадської ради при УМВС. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Відкрив засідання начальник Управління Костянтин Пожидаєв, який закликав усіх присутніх до співпраці та активного діалогу, адже спільна мета і правоохоронних органів, і громадськості – це забезпечення захисту населення від протиправних посягань. Відкритість у вирішенні проблемних питань сприятиме покращанню роботи міліції, а громадяни матимуть можливість об’єктивно її оцінити. Костянтин Миколайович запевнив у всебічній підтримці у діяльності Громадської ради, що стосується, насамперед, надання приміщення для проведення робочих засідань та виготовлення відповідних посвідчень для членів ради.

На розгляд засідання було винесено питання внесення змін до складу Громадської ради, затвердження складу членів робочих груп та плану роботи на поточний рік.
Новим головою Громадської ради при УМВС в області присутні одноголосно обрали члена Кіровоградської громадської асоціації «Громадські ініціативи» Віктора Жученю. Віктор Семенович окреслив основні завдання, покладенні на раду щодо здійснення контролю за дотриманням прав людини у діяльності органів внутрішніх справ та продовжив засідання згідно порядку денного.
Члени Громадської ради внесли декілька конструктивних пропозицій щодо вдосконалення її роботи.

Проведення наступного засідання Громадської ради при УМВС в області заплановано на квітень 2012 року. Віднині рада працюватиме у адміністративному приміщенні УМВС за адресою: Велика Перспективна, 1.

 

В УМВС області обговорили питання діяльності Громадської ради (ФОТО)

В УМВС області обговорили питання діяльності Громадської ради (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool