В Україні з`явилися людожери

Січень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

 Справа про канібалізм. Прокуратура затвердила обвинувачення підозрюваним у жорстокому вбивстві з розчленуванням

Прокуратура направила до Орджонікідзевського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно підозрюваних у вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю за попередньою змовою (п.4, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Про це розповів керівник Харківської місцевої прокуратури № 3 Руслан Скуратович.

Нагадаємо, подія трапилася на початку жовтня минулого року. Батько з сином (41 та 20 років) познайомилися на вулиці з майбутньою жертвою та запросили його до себе в гості. Всі троє зловживали алкоголем, тому темою нової дружби, звісно, стало застілля. За чаркою гість (45 років) розповів, що раніше працював правоохоронцем. Це викликало підозри у батька, оскільки раніше він мав проблеми із законом. Нетверезі родичі вирішили вбити чоловіка.

У той час коли батько бив жертву ножем, син міцно тримав потерпілого, щоб він не міг чинити опір. Після жорсткої розправи чоловіки розчленували тіло загиблого та вжили його частини в їжу. До того ж вони пригостили «стравою» місцевого безхатька.

За показами підозрюваних, сліди злочину вони приховали не одразу. Лише за кілька днів після вбивства вони винесли тіло та викинули в підвал найближчого будинку. Позбавитися тіла чоловіків змусило повернення з дачі дідуся, який також мешкав у квартирі. Голову вони викинути не встигли, її знайшли правоохоронці на балконі квартири.

Наразі на вимогу прокуратури обидва чоловіки перебувають під вартою. Відповідно до санкції статті їм загрожує довічне позбавлення волі.


Довідково:

41-річному чоловіку інкримінується також скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї). Під час обшуку у нього знайшли близько 60 патронів.


Прес-служба прокуратури Харківської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool