В Україні почала діяти заборона на розповсюдження надтонких пластикових пакетів

Січень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

З 1 січня набула чинності заборона на розповсюдження надтонких пластикових пакетів (товщина до 15 мікрометрів), які використовували у роздрібній торгівлі та закладах громадського харчування.

Замість звичайних пластикових пакетів можна використовувати біорозкладні, які за участю мікроорганізмів розкладаються на елементи природного походження. Вони повинні відповідати стандартам щодо утилізації та мати відповідне маркування.☝????

За розповсюдження тих типів пластикових пакетів, які знаходяться під забороною, штраф сягає від 8 500 до 17 000 грн. А за безоплатне розповсюдження пакетів, які дозволено розповсюджувати лише платно, покарання встановили розміром від 1 700 до 3 400 грн.

Детальніше - http://surl.li/eiybp


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool