В результаті недбалості службової особи державі завдано збитки у 100 тис грн

Квітень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом службової недбалості, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом державним інтересам, з боку службової особи Державного підприємства «Дирекція пересувних циркових колективів України».

Слідством встановлено, що обвинувачений вчинив ряд махінації при проведенні ремонтних робіт автобусу, закріпленого за цирковим колективом «Райдуга», чим заподіяв істотну шкоду державним інтересам на загальну суму 102 тис грн.

Обвинувальний акт відносно особи скеровано на розгляд суду за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість, тобто неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool