В рамках підготовки до призовної кампанії Весна-2013 у Кіровограді зібрали військових комісарів (фото)

Березень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

У Кіровограді, на базі обласного військового комісаріату пройшов iнстpукторсько-методичний збір з питань комплектування Збройних Сил України рядовим, сержантським та старшинським складом під час проведення весняного призову навесні 2013 року.

Захід проводився під керівництвом начальника штабу – першого заступника командувача Південного оперативного командування генерал-майора Ігоря Федорова.
Протягом збору підбили підсумки роботи військових комісаріатів з призову та відправки молоді до Збройних Сил України та інших військових формувань восени 2012 pоку, відпрацювали єдині погляди та загальну методику виконання вимог законів України та інших керівних документів.
Принциповою вимогою командувача Південного оперативного командування генерал-майора Анатолія Сиротенка стало уточнення під час заходу порядку роботи посадових осіб військових комісаріатів щодо недопущення злочинів корупційної спрямованості в ході організації та проведення призову весною 2013 року.
Учасники розглянули особливості комплектування внутрішніх військ МВС України та структурних підрозділів Державної спеціальної служби транспорту України, розібрали експертні помилки лікарів-спеціалістів медичних комісій усіх рівнів. Також було обговорено питання досвіду Кіровоградського обласного військового комісаріату щодо організації взаємодії з органами місцевої влади, навчальними закладами, підприємствами, установами та командирами військових частин з питань комплектування ЗС України військовослужбовцями військової служби за контрактом тощо.
На практичних заняттях було продемонстровано порядок організації та проведення чергового призову та відбору кандидатів на військову службу за контрактом, зокрема порядок проходження медичного огляду призовників, практичний показ роботи міської призовної комісії, порядок оформлення рішень районної призовної комісії і документів при наданні відстрочок від призову на строкову військову службу та інше.
По завершенні заходу були підведені підсумки збору та визначено завдання на проведення призову.

В рамках підготовки до призовної кампанії Весна-2013 у Кіровограді зібрали військових комісарів (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool