В прокуратурі області проведено міжвідомчу нараду

Січень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1840 | Коментарі: 0

На порядку денному розглядалося питання сану додержання в області законодавства, спрямованого на попередження бездоглядності та правопорушень серед дітей, захисту їх прав за 2011 рік та узгодження спільних заходів на 2012 рік. Проводив нараду перший заступник прокурора області Сергій Пилипович Жолонко. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

У роботі міжвідомчої наради брали участь заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Галина Пастух, заступник начальника УМВС України в області Віктор Мігалатюк, начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в області Костянтин Ломакін, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Віра Сухопарова, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко, начальник управління у справах сім»ї та молоді облдержадміністрації Сергій Пастернак, в. о. директора обласного центру соціальних служб для дітей, сім»ї та молоді Олена Коваленко, а також керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області.

З інформацією про стан додержання законодавства, спрямованого на попередження злочинності та бездоглядності серед дітей, захист їх прав виступила старший помічник прокурора області з питань захисту прав дітей Людмила Білобрицька.
У своєму виступі Людмила Феофілівна відзначила, що вжиті впродовж минулого року органами прокуратури, внутрішніх справ та виконавчої влади координаційні, правозахисні, профілактичні заходи сприяли зниженню рівня злочинності в регіоні серед неповнолітніх. Однак, остаточних позитивних наслідків все ще не досягнуто. Ще в повній мірі не забезпечено і виконання вимог Закону України «Про загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року».
А тому з метою комплексного підходу та покращення взаємодії правоохоронних органів, органів виконавчої влади та самоврядування в організації попередження бездоглядності та злочинності в підлітковому середовищі, захисту їх прав учасники наради узгодили спільні дії на 2012 рік.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool