В поточному місяці населенням Кіровоградської області сплачено за житлово-комунальні послуги на чверть більше, ніж нараховано

Жовтень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

У серпні 2012р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 21,5 млн.грн., сплачено, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 27,2 млн.грн. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Рівень оплати за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, за серпень 2012р. в 17 районах області та 4 містах обласного підпорядкування вищий за 100%. Найвищий рівень оплати відзначався в Устинівському, Компаніївському, Олександрівському, Новгородківському та Кіровоградському районах.
Населення області за надані послуги на кінець серпня 2012р. заборгувало на 24,3% менше, ніж на початок року. Зменшення заборгованості відбулося у 10 районах та всіх містах обласного значення. Найбільше – у Петрівському, Новгородківському, Олександрівському та Кіровоградському районах, а населенням Бобринецького, Компаніївського, Новоархангельського, Новомиргородського, Онуфріївського, Світловодського та Устинівського районів стовідсотково оплачено нарахування поточного періоду, частково погашено борг попередніх періодів та попередньо сплачено за житлово-комунальні послуги.
Найкраще населення області розраховується за газопостачання: із 17 районів та 4 міст обласного підпорядкування, які забезпечені цим видом послуг, населенням 13 районів та м.Олександрії попередньо сплачено майбутні нарахування. На кінець серпня заборгованість за газопостачання склала 271,3 тис.грн.
Населенням області у серпні 2012р. сплачено за спожиту електроенергію 15,3 млн.грн., що на 9,4% більше порівняно з відповідним місяцем 2011р.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool