В ОВС Кіровоградщини проходить тиждень права(фото)

Грудень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Щороку в грудні у державі відзначається Всеукраїнський тиждень права, який було започатковано у 2008 році Указом Президента України з нагоди 60-ої річниці проголошення Генеральною Асамблеєю ООН «Загальної декларації прав людини». Відповідні заходи проводяться і в органах та підрозділах внутрішніх справ області.

7 грудня в УМВС області працівники відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення організували та провели заняття з особовим складом обласного апарату і галузевих служб з питань забезпечення прав людини в діяльності правоохоронних органів.
У заході взяли участь голова Громадської ради при УМВС, колишній радник Міністра внутрішніх справ з питань дотримання працівниками міліції прав людини Віктор Жученя та старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтримання державного обвинувачення прокуратури Кіровоградської області, юрист 1-го класу Володимир Рубан.
Володимир Володимирович у своєму виступі звернув особливу увагу присутніх на порядок дій працівників правоохоронних органів в умовах нового Кримінально-процесуального кодексу України, на зміну їх повноважень та нагляд прокурора за органами ОВС, які здійснюють досудове розслідування.
Загалом Володимир Рубан висловив впевненість у подальшій всебічній взаємодії обох правоохоронних відомств, адже працівників міліції та прокуратури об’єднує спільна справа – забезпечення правопорядку та боротьба зі злочинністю.
Віктор Жученя, у свою чергу, ще раз наголосив на основних положеннях «Загальної декларації прав людини», детальніше зупинившись на статтях, які стосуються забезпечення прав і свобод громадян в діяльності органів внутрішніх справ.
Окрім проведення бесід та занять, в ОВС області також протягом тижня заплановано організувати виставки науково-популярної та навчально-методичної літератури й оформлення тематичних стендів з питань реалізації та захисту прав людини в діяльності правоохоронних органів.


В ОВС Кіровоградщини проходить тиждень права(фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool